”Jag vågar till och med säga att egentligen är det inte ens särskilt svårt!”

Jag tror inte detta inlägg behöver mer ord. Det här är ord jag fått från en klient, det räcker. Det räcker för mig att fortsätta på min stig för att stötta dig på din stig. Jag är så otroligt tacksam!!!!❤️🙏


”Hur mår du?” Det var en fråga jag nästan alltid besvarade med … ” Bra, lite trött bara”. Då svarade jag inte ärligt, för det var inte bra och jag var egentligen MYCKET trött. Ont i magen hade jag också, ständigt uppblåst och med smärtor. Sen var jag fylld av hudutslag, över ryggen framförallt men också på armar och halsen. Sömnen fungerade inte heller, hade svårt att somna, det kröp i benen och jag kom inte till ro. Inte konstigt att jag var trött!

Kroppen kändes tung, jag svullnade lätt i händer och fötter men också i ansiktet. Hjärnan orkade inte med dagarna, svårt med fokus, orolig och ångesten smög sig på ofta. Sen får jag ju inte glömma migränen, den vidriga huvudvärken som regelbundet hälsade på. Flera gånger i veckan och ibland varade den upp till tre dagar i sträck. Ja, det finns ju många symtom att rabbla upp som visade på hur dåligt jag egentligen mådde. Självklart uppsökte jag vårdcentralen och givetvis hjälpte läkarna till med behandling av symtomen. Starka tabletter för migränen, kortisonsalvor mot hudutslagen, blodprover och allergitester, medicin mot sömnlösheten etc. Proverna och testerna visade inget avvikande sades det, allt såg normalt ut så problemen med magen fick jag ingen hjälp med och som man förstår så hjälper salvor och starka tabletter inte heller i längden. Hälsoproblemen fanns kvar, och lika så min frustration. Av en slump blev jag introducerad för Pia och min nyfikenhet växte kring hennes sätt att arbeta, jag ville ju inte lindra symtomen jag ville bota grundorsaken till mina besvär.

Vilken resa jag gjort! Visst gick det att ordna. Med rätt kunskap och hjälp! Pia kartlade mina problem och skräddarsydde en plan. Jag var transparent och ärlig i  mina möten med Pia och möttes alltid av en varm och kompetent person, alltid tillgänglig, lyhörd och förstående. En inspiration!

Nu kan jag med gott samvete svara att jag mår bra. Jag mår riktigt bra!

Jag har lärt mig otroligt mycket, om mig själv men också om kost och annat. Jag har hittat en långsiktig lösning och sakta men säkert blev det bra. Inga utav mina hälsoproblem finns kvar, jag somnar och sover gott, känner mig utvilad och har massor med energi. Jag har fått tillbaka min kreativitet och glädje. Jag är känslig för viss stress men vet nu hur jag bäst förebygger och bör gå tillväga. Magen fungerar bra och är smärtfri. Migränen är borta. Det finns mycket värt att nämna om min hälsoresa men kanske blir det för långt att både skriva och läsa.

Det jag egentligen vill ha sagt är, ge inte upp, nöj dig inte med att må sådär. Om du känner att något inte känns bra i kroppen så är det inte normalt, fastän du kanske fått till dig det. Våga göra en förändring som hjälper dig, om jag klarade det så klarar du det också!

Tack Pia för ditt arbete, din tillgänglighet och ditt engagemang. Är så stolt och glad över att vi genomfört detta tillsammans, den omöjliga resan som egentligen aldrig funnits på kartan blev plötsligt verklig och inte alls särskilt omöjlig. Jag vågar till och med säga att ”egentligen är det inte ens särskilt svårt!”

Kram // Pat

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)