20% rabatt hos BaraBraMat.se

Närings- och energirik mat utan onödiga tillsatser är det som Gaia Health gillar. Det bygger upp din kropp, ditt immunförsvar och ger dig den energi du behöver för att optimera din hälsa och få ut det mesta av dagen.

Därför jobbar vi tillsammans vi med BaraBraMat där vi under 2023 kommer utveckla vårt samarbete ytterligare vilket vi kommer berätta mer om inom kort. Men varför vänta – Här får du ett Prova-På-Erbjudande som ger dig 20% rabatt på ditt nästa köp i webbutiken om du följer länken barabramat.se >>

Rabattkod: gaiahealth20

Rabattkoden är giltig t.o.m. 15 april 2023 och du uppger den i kassan innan du genomför köpet så gå in på deras välfyllda webbutik!

Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag hos mig

Har du kanske Friskvårdsbidrag kvar 2022? I så fall har vi något för dig. Boka redan idag och nyttja friskvården vid ett senare tillfälle. Låt inte värdefulla pengar brinna inne, Köp nu – Nyttja senare!

Jag är samarbetar med Epassi och Bokadirekt. Du får även kvitto som du ger till din arbetsgivare. Hos mig kan du köpa lymfmassage där du kan välja mellan 1 tillfälle eller paket (5 tillfällen, betala för 4) eller något av mina andra hälsopaket.

Vänligen boka in mig för ett kostnadsfritt samtal på ca 30 minuter för mer information via Bokadirekt.

Med värme // Pia | 0733-24 77 22 | pia@gaiahealth.se

En bättre vardag 2023

Ge dig själv eller din kära en gåva och få ut det mesta av vardagen genom ett coachingpaket hos Gaia Health. Ett medlemskap som ger extra mycket motivation, energi och njutning. Under samma tak får du ta del av kunskap så du själv får balans i ditt liv, uppnår hälsa, energi och livslust, i din takt!

Min gåva till dig är 15% rabatt.

Det gäller någon av mina paket (3, 6 eller 12 månader) där du blir coachad av mig. Erbjudandet gäller ett paket per person och fram till 28 februari.
För att ta del av din rabatt uppger du ”GaiaHealth2023”.

Kontakta mig för en gratis konsultation för mer information och vad som passar just dig. Med detta önskar jag dig en härlig start på det nya året.

 Med värme // Pia | pia@gaiahealth.se | 0733-24 77 22

Kostnadsfri konsultation i Göteborg, Mölndal, Online eller Telefon

Nu finns jag även i centrala Göteborg (Kristinedals Träningscenter, Gamlestan) och Mölndal (Lilla Götaförs, Kvarnbyn) med fysiska möten för dig som även vill träffs. Innebär att vi både kommer kunna ha våra möten digitalt via Zoom och även fysiskt! Boka in ett första kostnadsfritt samtal så ser vi hur, och om, jag kan hjälpa dig. Du väljer själv när och vart det passar dig bäst. Så tveka inte boka in med på en kostnadsfritt första samtal!

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig online, via telefon eller på plats när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se i

  • Mölndal (mån-ons): Lilla Götafors, Götaforsliden 15
  • Göteborg (ons-sön): Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4
engin-akyurt-Wn0fB57ULYY-unsplash
Ge dig själv eller din kära en gåva

15% Rabatt

Få ut det mesta av vardagen genom ett coachingpaket hos Gaia Health. Ett medlemskap som ger extra mycket motivation, energi och njutning. Du tar del av kunskap så du själv får balans i ditt liv, uppnår hälsa, energi och livslust.
Det gäller någon av mina paket (3, 6 eller 12 månader) där du blir coachad av mig. Uppge rabattkod: GaiaHealth2023

Kontakta mig för konsultation och vad som passar just dig.

Med värme // Pia Marengo
pia@gaiahealth.se | 0733-24 77 22

Erbjudandet gäller ett paket per person och fram till 28 februari, 2023