Hur vi jobbar med Företag

”Holistiskt ledarskap för en hållbar livsstil”

Stärk Ditt Team med Gaia Health: Er Egna Holistiska Hälsoterapeut

Utveckla Arbetsplatsens Välbefinnande med Gaia Health

På Gaia Health förstår vi den avgörande rollen som hälsa och välmående spelar för att främja en produktiv, energisk och lycklig arbetsplats. Därför är vi glada att kunna erbjuda ert företag en exklusiv möjlighet: hyr er egen holistiska hälsoterapeut, tillgänglig online eller på plats en dag varje månad.

Varför Välja Gaia Health?

Expertis inom Holistiskt Välbefinnande: Vårt team, bestående av skickliga hälsoterapeuter, hälsostrateger och lymfmassörer, specialiserar sig på att förbättra övergripande hälsa och energi, och säkerställer att era anställda förblir friska och livfulla​​.

Anpassad Hälsaoptimering: Vi tror inte på lösningar som passar alla. Vårt tillvägagångssätt är personligt, där vi adresserar grundorsakerna till hälsoproblem och skapar skräddarsydda planer som stämmer överens med individuella behov och företagskultur​​​​.

Omfattande Ansats: Vi kombinerar funktionell medicin och holistiska principer, med fokus på fysisk, mental och livsstilsrelaterad hälsa, och säkerställer långsiktiga, hållbara resultat​​.

Global Närvaro, Personligt: Tillsammans med kunder och företag över hela världen, är vi vana vid att tillgodose olika behov, vare sig det är online, via telefon eller personligen​​.

Vad Vi Erbjuder

Inledande Konsultation: Vi börjar med en kostnadsfri diskussion, antingen online eller via telefon, för att förstå ert företags unika behov och mål.

Utveckling av Skräddarsydd Plan: Baserat på era krav utformar vi tillsammans ett program som passar ert teams behov och stämmer överens med ert företags vision.

Praktiskt Genomförande: Ert team får direkt coaching, verktyg och kunskap genom vår plattform, som stödjer dem i deras egen takt mot bättre hälsa och prestation.

Grundlig Hälsanalys: Vår process innefattar noggranna hälsobedömningar genom samtal, livsstilsformulär och diagnostik, och lägger grunden för en hälsosam arbetsmiljö.

Fördelar för Ert Företag

Förbättrat Välbefinnande för Anställda: Våra tjänster leder till förbättrat välbefinnande, uthållighet, styrka och energi, vilket bidrar till en friskare och mer motståndskraftig arbetsstyrka.

Ökad Produktivitet och Engagemang: Ett friskare team innebär minskad frånvaro, ökad produktivitet och en positiv arbetsmiljö.

Långsiktiga Hälsofördelar: Med vårt holistiska och funktionsmedicinska tillvägagångssätt, strävar vi inte bara efter att behandla symtom utan hitta orsaken och förebygga hälsoproblem och främja varaktigt välbefinnande.

01.

Första samtal

Vi börjar med ett samtal där vi kommer fram till era behov och mål.

02.

Val av upplägg

Utifrån era behov, mål och förutsättningar väljer vi tillsammans lämpligt upplägg.

03.

Genomförande

Teamet och medarbetarna får coaching av mig, verktyg och kunskap i vår plattform som stöttar i medarbetarens egen takt.

Optimal hälsa och prestation

Ta Första Steget Mot en Friskare Arbetsplats

Är ni redo att maximera er arbetsplats hälsa?

Kontakta oss för att påbörja en resa mot optimal hälsa och produktivitet med Gaia Health.

Min process och hur vi jobbar tillsammans

Nuläge

Teamet svarar på frågor och gör en självskattning kring hälsoläget. Intervju med teamledare, chef och HR kring bland annat statistik och önskat läget.

Behov

Utifrån nuläget tar vi tillsammans med teamledaren fram ett individuellt upplägg och handlingsplan för teamet.

Uppstart Hälsoinspiratörer

Hälsoinspiratörerna får introduktion och utbildning i verktygen och hur de används individuellt och med gruppen.

Uppstart Medarbetare

Teamet startas upp enligt handlingsplan från behovsanalys och får tillgång till verktyg, grupper, forum och hälsoterapeuter online.

Uppföljning

Hälsoterapeuter stöttar online i forum, mail och zoom. Zoom möten hålls i grupp i de olika verktygen där medarbetare tar del av föreläsningar, fördjupningar, frågor och svar.

Önskat Läge

Efter genomförd handlingsplan görs en uppföljning där vi ser var teamet är i förhållande till starten och hur vi uppnått de önskade läget.

Gaia's Hälsoprogram och Hälsoinspiratörer

Jag börjar med att göra en grundlig analys av medarbetarens hälsa genom samtal, livsstilsformulär, analys och diagnostik. Jag undersöker vad som ligger bakom de upplevda problemen och arbetar från grunden och tar fram en individuellt anpassad plan. När ni är igång med hälsoprogrammet stöttar och coachar jag dig tillsammans med era hälsoinspiratörer i att ta nästa steg på din väg mot ett friskare och hälsosammare liv. Vi arbetar tillsammans och mötena genomförs online.
Jag arbetar med funktionsmedicin vilket syftar till att finna grundorsaken, för att höja din livskvalitet och förebygga sjukdom. Funktionsmedicin är ett förebyggande, holistiskt och individualiserat sätt att arbeta. Vi tittar på hela dig, din historia, hormonella balans, livsstil, och mentala hälsa.
Pia Marengo
Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)