Till dig som fått ett Presentkort

Vi tar ett första samtal så får jag höra hur du vill använda ditt presentkort och jag berättar mer kring hur det fungerar!

Vad roligt att du fått ett presentkort som du nu kan lösa in mot någon av mina tjänster. För att göra det enkelt börjar vi med ett kostnadsfritt samtal där vi stämmer av kring dina behov och dina tankar hur du på bästa sätt vill utnyttja ditt presentkort. Så boka in mig på en kostnadsfri konsultation. Mvh // Pia

Jag arbetar med funktionsmedicin vilket syftar till att finna grundorsaken, för att höja din livskvalitet och förebygga sjukdom. Funktionsmedicin är ett förebyggande, holistiskt och individualiserat sätt att arbeta. Vi tittar på hela dig, din historia, hormonella balans, livsstil, och mentala hälsa.
Pia Marengo

Vi börjar med ett kostnadsfritt samtal!

Vi träffas på telefon för ett samtal som tar ca 30 minuter där vi utgår från dina behov och kommer fram till hur du på bästa sätt använder ditt Presentkort.

01.

Första samtal

Vi börjar med ett kostnadsfritt samtal där vi kommer fram till dina behov och mål.

02.

Val av tjänst

Utifrån dina  förutsättningar väljer vi tillsammans lämpligt tjänst för ditt presentkort.

03.

Genomförande

Du får önskad behandling och tjänst av mig och kunskap som stöttar dig i din egen takt.

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)