Du kanske undrar hur jag jobbar?

Min resa i 6 månader med en av mina fina klienter😍

Hon kom till mig för hon ville få stöd och råd att bli frisk och mer hälsosam och få mer lugn och ro. Hon kom för att må bättre, orka mer och få en bättre livskvalitet, för att tappa i vikt och bli rörligare i kroppen. Hon kom för att få råd om hur hon kunde skapa mer tid och ändra sina kostvanor. Hon kände sig trött, lättretlig, nedstämdhet, orolig. Hade värk i kroppen, stress på jobbet.

På en hälsoskala 1-10, där 10 är bäst, skattade hon sig en 3a.

Efter att vi har jobbat ihop är hennes självskattning en 10a och mer konkret ser det ut så här:

  • Från att vara trött – > hon har massor av energi och orkar mer
  • Från att haft svårt att gå ner i vikt – > hon har gått ner i vikt och har nått sitt mål utan att alls ha fokuserat på vikten
  • Från att vara lättretlig och nedstämd – > hon har balanserat hormoner och känner ett jämnare humör
  • Från att känna sig stressad och orolig – > hon har ett lugnare inre och kan fokusera mer
  • Från att ha gått med inflammation och värk – > har hon läkt kroppen fantastiskt

På 6 månader har hon jobbat med sin hälsa, skapat förutsättningar för sin kropp så den kan självläka och nu vet hon också hur hon kan bibehålla sin hälsa och hålla sig frisk i framtiden.

Du kanske undrar hur jag jobbar?

Kinesisk medicin som jag jobbar med, syftar framför allt till att återställa balansen i kroppen. Inom Kinesisk medicin kan man jobba med olika terapiformer, det kan vara akupunktur, akupressur, Quigong, diagnostik, koppning mfl. Jag använder mig av ansikts- och tungdiagnostik som här är en central roll för att ställa en hälsoanalys. Jag tittar på tungans form och färg (här blå). Har den beläggning, är den fuktig, har den sprickor och prickar? Tungan kan avslöja väldigt mycket om vår hälsa. Jag tittar också på ansiktet där linjer, färger, pigmenteringar mm betyder något och indikerar olika hälsotillstånd. Det är två otroligt kraftfulla verktyg.

Man också ta blodprover som jag kan analysera och allt som oftast bekräftar proverna min analys.

Inom funktionsmedicin, som jag också jobbar med arbetar man med grundorsaken till olika symptom. VAD är det som gör att man har symptom som exempelvis trötthet, är nedstämd och har värk i kroppen och VARFÖR?

Det beror ju alltid på en eller mestadels flera saker och det som är så fantastiskt är att när kroppen får rätt förutsättningar självläker och reparerar den sig. Den utför magi! I min värld är du inte antingen frisk eller sjuk, det är en stor gråzon däremellan, och hos mig får du veta hur du boostar din kropp till att vara frisk.

Hur skulle du vilja att man ser på hälsa?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)