🌿 Hälsosamt presentkort – Ge Hälsa som Julklapp! 🌿

Letar du efter den perfekta julklappen som kombinerar omtanke och välbefinnande? Ge bort ett ”Hälsosamt Presentkort” från Gaia Health. Detta är en unik gåva för någon du bryr dig om, oavsett om det är en födelsedag, en firande på jobbet, eller bara en gest av uppskattning. Med detta digitala presentkort, som skickas direkt till mottagarens e-post, kan du erbjuda en hälsosam upplevelse som verkligen betyder något. Välj det belopp som passar dig och skriv ett personligt meddelande. Presentkortet skickas direkt till mottagaren med en unik kod. Det kan användas för att köpa valfria tjänster hos Gaia Health, som rådgivning, lymfmassage eller olika livsstilsprogram. Detta flexibla presentkort, giltigt i ett år, ger mottagaren friheten att välja exakt vad de önskar och behöver för deras välbefinnande​​​​.

GAIA’S hälsosamma Presentkort

✨ Presentkortet kan användas för en rad hälsosamma tjänster som skräddarsydda hälsopaket med individuell kostplan, inspirerande coaching-sessioner & inklusive avkopplande lymfmassage.

🎁 Välj mellan att skicka presentkortet direkt till mottagarens mail eller bestäm en specifik leveransdag. Skriv din mailadress som mottagare och få möjligheten att skriva ut presentkortet och lägga det direkt under granen!

💆‍♀️ Ge bort något mer än bara en pryl – ge en upplevelse av avslappning, positiv energi och personlig utveckling. Hälsa och Välbefinnande, ge en dos av wellness och självkärlek.

Besök vår hemsida och beställ ditt Gaia Presentkort idag! God Jul! 🎁💚

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)