Ge dig själv en Powerful Lifestyle

Känner du dig orkeslös och får inte tiden att räcka till? Vill du få ordning och struktur i din vardag, mer energi, och fart?

Finns det något mer magiskt än människor som strålar av energi och känner sig livsstarka? Människor som sprider energi runt sig.
Det och mycket mer vill vi att du ska känna och vara fylld av efter att du gått vår kurs. Välkommen till vår värld där du får med dig verktyg för att hitta och hantera dina egna powerskills/inre styrkor! Det här är en strålande chans till en livsstilsförbättring.

Det handlar inte om att göra rätt saker för att få kraft och ork utan att göra dem på rätt sätt. Genom Powerfullifestyle får du ta del av enkla verktyg som förbättrar och underlättar din vardagstillvaro, ger dig mer energi och kraft. En gång i månaden släpps en ny Power, dvs ett nytt verktyg, med övningar och texter som går på djupet av vårt välmående, välbefinnande och vår livskraft.

Lär mer om kursen här https://tellusabouthealth.se/powerfullifestyle/

Ps. ring eller mejla gärna Pia om du har frågor på pia@gaiahealth.se eller 0733247722

Väl mött // Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)