Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag hos mig

Har du kanske Friskvårdsbidrag kvar 2022? I så fall har vi något för dig. Boka redan idag och nyttja friskvården vid ett senare tillfälle. Låt inte värdefulla pengar brinna inne, Köp nu – Nyttja senare!

Jag är samarbetar med Epassi och Bokadirekt. Du får även kvitto som du ger till din arbetsgivare. Hos mig kan du köpa lymfmassage där du kan välja mellan 1 tillfälle eller paket (5 tillfällen, betala för 4) eller något av mina andra hälsopaket.

Vänligen boka in mig för ett kostnadsfritt samtal på ca 30 minuter för mer information via Bokadirekt.

Med värme // Pia | 0733-24 77 22 | pia@gaiahealth.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig online, via telefon eller på plats när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se i

  • Mölndal (mån-ons): Lilla Götafors, Götaforsliden 15
  • Göteborg (tor-sön): Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4
engin-akyurt-Wn0fB57ULYY-unsplash
Ge dig själv eller din kära en gåva

15% Rabatt

Få ut det mesta av vardagen genom ett coachingpaket hos Gaia Health. Ett medlemskap som ger extra mycket motivation, energi och njutning. Du tar del av kunskap så du själv får balans i ditt liv, uppnår hälsa, energi och livslust.
Det gäller någon av mina paket (3, 6 eller 12 månader) där du blir coachad av mig. Uppge rabattkod: GaiaHealth2023

Kontakta mig för konsultation och vad som passar just dig.

Med värme // Pia Marengo
pia@gaiahealth.se | 0733-24 77 22

Erbjudandet gäller ett paket per person och fram till 28 februari, 2023