Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag hos mig

Har du kanske Friskvårdsbidrag kvar 2022? I så fall har vi något för dig. Boka redan idag och nyttja friskvården vid ett senare tillfälle. Låt inte värdefulla pengar brinna inne, Köp nu – Nyttja senare!

Jag är samarbetar med Epassi och Bokadirekt. Du får även kvitto som du ger till din arbetsgivare. Hos mig kan du köpa lymfmassage där du kan välja mellan 1 tillfälle eller paket (5 tillfällen, betala för 4) eller något av mina andra hälsopaket.

Vänligen boka in mig för ett kostnadsfritt samtal på ca 30 minuter för mer information via Bokadirekt.

Med värme // Pia | 0733-24 77 22 | pia@gaiahealth.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Gaia Health - Hälsoterapeut | Lymfmassör

Boka tid!

Jag hjälper dig på plats, via telefon eller online när det gäller konsultation och coaching. Lymfmassage sker på plats. Boka mig på Bokadirekt.se

  • MÖLNDAL: Mån & Sön (Lilla Götafors, Götaforsliden 15)
  • GAMLESTADEN: Tis-Ons & Lör (Kristinedals Träningscenter, Byfogdegatan 4, vån 2)
  • LINDHOLMEN: Tor (PREHAB GBG, Lindholmspiren 3B)